Kom sikkert igennem din byggeopgave med AB92


Vi vil være den bedste håndværkerportal med den absolut bedste service, og derfor har vi lanceret en portal, som giver dig størst mulig tryghed igennem dit byggeri. 

Derfor vil du på JUSTBUILD.dk opleve en ny standard inden for online byggeopgaver. Vi har nemlig underlagt alle håndværkere at udføre din opgave efter AB92 forbruger aftalen, så vi sikrer dig et ordentligt aftalegrundlag hele vejen igennem din byggeproces.


Valgfrit 1-års eftersyn af alle opgaver er en del af AB92 aftalen, hvor du får gennemgået opgaven af din lokale håndværker 1 år efter, at opgaven er færdiggjort. Det er valgfrit, om du vil have et GRATIS 1-års eftersyn af din byggeopgave. 


AB92 forbruger aftalen indeholder en række spørgsmål, som er vigtige at tage stilling til for begge parter. Samtidigt bliver der lagt en nøje plan for byggeriet, hvor alle punkter gennemgås fra a-z. Et byggeri er for de fleste en stor ting, som man gerne vil smertefrit igennem, og derfor mener vi, at AB92 er nøglen til et byggeri uden bekymringer.


Klik her og se AB92 i pdf format her.