Håndværkerydelser til faste og skarpe priser

JUSTBUILD.dk er en site, hvor du finder de bedste lokale håndværkere, hvor du som det eneste sted på nettet kan se og bestille håndværkerydelser til faste priser – og til den skarpeste pris!

Det kalder vi for FAST PRIS PRODUKTER, som du finder under håndværkernes firmaprofilside her på JUSTBUILD.dk.


Hos JUSTBUILD.dk, har håndværkerne hver deres firmaprofilside, hvor du kan læse og se billeder af tidligere opgaver samt anbefalinger fra deres kunder. Her på JUSTBUILD.dk kan du bestille din lokale håndværker direkte og online – det er ganske enkelt og nemt.

VI hjælper med at opgaven udføres i den bedste kvalitet og udføres i henhold til AB92 forbruger aftalen, som giver dig sikkerhed og garanti overfor håndværkeren. Alle opgaver på JUSTBUILD.dk er underlagt AB92 retningslinjer, og vi garanterer dig et gratis 1-års eftersyn af din byggeopgave, som du valgfrit kan tilvælge. Eftersynet udføres et 1 år efter at opgaven er udført, og gennemgangen udføres af den lokale håndværker efter aftale.


Sådan gør du:

  1. Søg på det postnummer, hvor du skal have løst en opgave, samt den type håndværker, som du har brug for. JUSTBUILD.dk viser dig en liste over aktuelle håndværkere og pris ud fra din søgning. Du kan klikke på det enkelte håndværkerfirma og læse nærmere om udførte opgaver etc.
  2. Vælge den håndværker, som du ønsker til opgaven og tast din bestilling ind. Dernæst sender du din bestilling direkte afsted til håndværkeren - det er nemt, hurtigt og enkelt!


     Kort sagt - JUSTBUILD.dk spare dig for en masse tid !


Gratis og nemt

Alt dette giver vi dig for 0 kroner, fordi JUSTBUILD.dk finder det vigtigt, at du som forbruger har de bedste muligheder for valg af håndværker og til den bedste pris. Vi hjælper dig til at vælge den helt rigtige håndværker til den opgave, som du ønsker udført.