Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan fungerer JUSTBUILD.dk?

JUSTBUILD.dk er en site, hvor du finder de bedste lokale håndværkere. Hos JUSTBUILD.dk kan du finde håndværker ydelser til faste priser, som du online kan bestille direkte på håndværkerens firmaprofilside hos os. Vi hjælper dig igennem hele byggeriet og sørger for, at håndværkeren giver den bedste service.

Alle byggeopgaver på JUSTBUILD.dk er underlagt AB92 forbrugeraftalen, som giver dig mere sikkerhed og et ordentligt aftalegrundlag.

 

Er det gratis at benytte JUSTBUILD.dk?

Ja, det er gratis at bruge portalen. 

 

Hvordan indhenter jeg et tilbud?

Opret en gratis brugerprofil, derefter søger du på en lokal håndværker og indsender dit tilbud, eller du kan lægge en bestilling på håndværkerens firmaprofilside.

Opret ny bruger her.

 

Er jeg tvunget til at benytte mig af de tilbud/bestillinger, som jeg indhenter?

Nej, tilbuddene er uforpligtende, og du kan altid vælge at afvise dem.

 

Er det sikkert at bruge JUSTBUILD.dk?

Ja, alle håndværkere er underlagt AB92 forbrugeraftalen, hvilket betyder mere sikkerhed for dig som forbruger, og du kan frit vælge, om du ønsker et 1-års eftersyn af den konkrete byggeopgave.

 

Hvem handler jeg med, når der bestilles en opgave?

Du handler med det pågældende firma, som har afgivet prisen. Når du accepterer tilbuddet, vil du modtage en ordrebekræftelse, hvor det tydeligt fremgår, hvem der udfører den konkrete opgave. 

 

Hvem giver garanti på det udførte stykke arbejde?

Det er de enkelte håndværkere, som stiller garanti for det udførte arbejde. De fleste håndværkere er underlagt garantiordninger som dækker evt. tab m.m.

 

Kan jeg komme med ændringer til opgaven løbende?

Ja, du kan altid tilføje ekstra ting til din opgave eller bestilling, det er dog vigtigt, at du informer håndværkeren om ændringerne, så firmaet har mulighed for at fortælle dig om merprisen. 

 

Hvordan sikre jeg mig at håndværkeren overholder sit 1-års eftersyn?

Systemet påminder automatisk dig og håndværkeren, når eftersynet nærmer sig, på den måde har begge parter mulighed for at lave en aftale i ordentlig tid.

 

Kan jeg gøre JUSTBUILD.dk ansvarlig for håndværkerens udførelse?

Nej, JUSTBUILD.dk er en håndværkerportal, som formidler byggeopgaver imellem private og lokale håndværkere.